TE KOOP | TE HUUR

 

DIT IS DE PLEK WAAROP ZAYAZ VRIJE SECTOR HUURWONINGEN, KOOPWONINGEN, PARKEERPLAATSEN EN BEDRIJFSRUIMTE AANBIEDT!

Voltastraat 110

5223CP, 's-Hertogenbosch

106m² - 4 kamers - Rijwoning

€439.000,- k.k

Woningomschrijving

Op loopafstand van het Centraal Station en tegen de historische binnenstad van ‘s-Hertogenbosch gelegen, complete en lichte stadswoning type splitlevel met 3 fijne slaapkamers, een stadstuin en een inpandig bereikbare parkeergarage met een privé parkeerplaats en een berging.

Inhoud ca. 421 m3, woonopp. ca. 106 m2, bouwjaar 2011.

Begane grond:
Entree/hal, meterkast, portaal met toegang tot de keuken en doorgang naar het souterrain met een eigen berging en directe toegang tot de parkeergarage.
De keuken is uitgevoerd met een keukenmeubel in hoekopstelling en openslaande deuren naar het groen aangelegde plein. Middels een klein hoogteverschil is de woonkamer te bereiken met dubbele openslaande deuren naar de stadstuin, welke is gelegen op het noorden.

1e Verdieping:
Ruim opgezette overloop met aansluitend een doorgang naar de 1e fijne slaapkamer met een Frans balkon. Via een kleine trap is de royale hoofdslaapkamer toegankelijk tevens met een Frans balkon en grote raampartij. Hier bevindt zich verder de badkamer met een douche, wastafel en aansluitpunt voor de wasapparatuur en een separaat toilet voorzien van een closet en fontein. Middels een vaste trap toegang naar de 2e verdieping.

2e Verdieping:
Overloop met praktische berging voorzien van de standplaats van de CV-ketel en toegang tot de 3e ruime slaapkamer.

Dit speels ingedeelde woonhuis is perfect geïsoleerd en beschikt over een stadstuin en een privé parkeerplaats en is ideaal gelegen op loopafstand van het Centraal Station, de Bossche binnenstad en tevens nabij winkelcentrum de Helftheuvelpassage en de uitvalsweg A59.

De onderstaande voorwaarden zijn van toepassing:
1. U was zelf aanwezig tijdens de bezichtiging en doet zelf in eigen persoon een bieding (wij accepteren dus geen bieding namens andere (niet) natuurlijke personen).
2. U gaat zelf in de koopwoning wonen.
3. U mag de koopwoning de eerste 12 maanden niet verkopen aan een derde partij (boete € 50.000,-)
4. De notariskeuze is voorbehouden aan verkoper: Huijbregts Notarissen te ’s-Hertogenbosch
5. Vrijwaring door koper(s) van verkoper van gebreken (zichtbaar en onzichtbaar) van de door een voormalig bewoner aangebrachte zaken.
6. Het vestigen van bestaande en nieuw erfdienstbaarheden/bedingen/verplichtingen zoals gedogen bomen, parkeerplaats, brandgang, centraal antenne systeem, wijkverwarming, scheidingsmuren, burenrecht en kabels en leidingen.

Kenmerken

Woonoppervlakte 106m²
Aantal kamers 4

Woning op kaart

Contactformulier

 

Heeft u interesse in deze woning, wilt u de woning bezichtigen of heeft u een vraag? Vul dan onderstaand formulier in. We nemen zo spoedig mogelijk contact op.

 

Alle velden met * zijn verplicht

Dit is uw makelaar


Boumij