TE KOOP | TE HUUR

 

DIT IS DE PLEK WAAROP ZAYAZ VRIJE SECTOR HUURWONINGEN, KOOPWONINGEN, PARKEERPLAATSEN EN BEDRIJFSRUIMTE AANBIEDT!

Sneevliethof 25

5237DK, 's-Hertogenbosch

88m² - 3 kamers - Geschakeld

€345.000,- k.k

Woningomschrijving

SEMI-BUNGALOW MET VRIJ UITZICHT!
Deze in de wijk Maaspoort gelegen semi-bungalow is gelegen aan een brede groenstrook en waterloop. Gezondheidscentrum, bushalte, winkels en wandelgebied zijn allemaal op korte afstand van de woning. Vanuit de woonkamer en de patiotuin heb je een mooi vrij uitzicht. Parkeren kun je om de hoek. In dit besloten en door een waterloop en groen omzoomde buurtje vind je veelal soortgelijke (semi) bungalows. Deze leuke woning is voorzien van een ruime en lichte woonkamer met open keuken, slaap- en badkamer op de begane grond en nog een tweede, grote slaapkamer op de verdieping. De patiotuin van meer dan 8,0 m diep en bijna 4,0 m breed is gelegen op het zuidoosten. Het afwerkingsniveau van deze woning is eenvoudig, maar met de nodige aanpassingen aan de hedendaagse woonwensen maak je hier een fijn (t)huis van.

KENMERKEN:
* Bouwjaar: 1990
* Perceeloppervlakte: 151 m2
* Inhoud: circa 325 m3
* Woonoppervlakte: circa 88 m2
* Energielabel A
* Voorzien van dubbelglas, dak-, spouw- en vloerisolatie
* Gunstig gelegen in een rustige woonomgeving
* Goede bereikbaarheid ten opzichte van meerdere voorzieningen
* Patiotuin met stenen berging (circa 6 m2)
* Wonen én slapen op de begane grond
* Ruime en lichte woonkamer
* Eenvoudige keuken en badkamer
* Grote ouderslaapkamer
* Volwaardige, tweede slaapkamer op de verdieping
* Veel daglichttoetreding in huis
* Modernisering nodig
* Aanvaarding binnen uiterlijk twee maanden

LIGGING:
De straat Sneevliethof is gunstig en rustig gelegen in een populair gedeelte van de wijk Maaspoort. Deze gunstige ligging uit zich in goede bereikbaarheid, rustig wonen en diverse sociale voorzieningen in de directe omgeving. Voor de dagelijkse boodschappen kun je terecht op het Goulmy en Baarplein, welke op nog geen 5 minuten fietsen is gelegen. Ook overdekt winkelcentrum Lokerenpassage bereik je al binnen 5 minuten fietsen. Sportvoorzieningen zijn in de directe omgeving te vinden en uitvalswegen zoals de A2 en A59 zijn prima te bereiken vanaf deze locatie. Recreatiegebied De Noorderplas is op korte afstand gelegen evenals het Maasoevergebied. Dit gebied leent zich uitstekend voor een heerlijke fietstocht of wandeling. Het bruisende centrum van ’s-Hertogenbosch is tevens prima te bereiken met het openbaar vervoer, de auto of de fiets.

(PATIO)TUIN:
De patiotuin van deze woning staat in open verbinding met de voortuin en heeft een zonligging op het zuidoosten. De tuin is onderhoudsvriendelijk aangelegd met bestrating en er zijn borders met beplantingen. De tuin is ruim 8 meter diep en bijna 4 meter breed en heeft zeker ook voldoende ruim voor het plaatsen van een leuke tuinset en zelfs voor een overkapping. Aan de voorzijde van de woning is een stenen berging en een wandelpad met aangrenzende waterloop.

INDELING:
Begane grond:
De entree/hal met meterkast geeft toegang tot de ruime woonkamer. De woonkamer heeft goede afmetingen (circa 5,32 m tot 6,31 m breed en circa 6,90 m diep) en de grote raampartijen zorgen voor veel daglichttoetreding in huis. De woonkamer biedt volop ruimte voor het creëren van een leuk zit- en eetgedeelte. De keuken staat in open verbinding met de woonkamer maar is toch enigszins uit het zicht geplaatst. De keuken is voorzien van een eenvoudig keukenblok in U-opstelling met enige apparatuur. De hoofdslaapkamer is te bereiken vanuit de woonkamer. Deze slaapkamer is groot en biedt meer dan voldoende ruimte voor het plaatsen van een tweepersoonsbed en een garderobekast. Via de slaapkamer heb je toegang tot de eenvoudige badkamer welke is voorzien van een ligbad met scherm, wastafel en wasmachine aansluiting. Via de woonkamer heb je toegang tot een portaal. Vanuit dit portaal is de badkamer en de toiletruimte bereikbaar.
Eerste verdieping:
Hier bevindt zich een ruime overloop met de opstelling van de combiketel (bouwjaar 2007) en mechanische ventilatie unit en geeft toegang tot de tweede slaapkamer. Deze tweede slaapkamer heeft prima afmetingen en is ook te gebruiken als studeer-, logeer-, of hobbykamer. In de slaapkamer is achter de knieschotten extra bergruimte en er is een wastafel met betegelde wanden. Boven het plafond is nog voldoende ruimte aanwezig voor een (nog te maken) bergvliering.

Koper dient rekening te houden met:
- De nodige moderniseringswerkzaamheden.
- Notariskeuze is voorbehouden aan verkoper.
- Voorbehoud toestemming verkoop door bestuur stichting Zayaz.
- Aanvaarding van de woning dient te geschieden binnen uiterlijk twee maanden.
- Vrijwaring door koper(s) van verkoper van gebreken (zichtbaar en onzichtbaar) van de
door een voormalig bewoner aangebrachte zaken.
- Vrijwaring door koper(s) van verkoper voor bouwkundige kwaliteitsgebreken.
- Bestaande en nieuw te vestigen erfdienstbaarheden.
- Voormalige huurwoning bestemd voor eigen bewoning.
- Je mag de koopwoning de eerste twaalf (12) maanden niet verkopen aan een derde partij.
(Boete € 50.000,-).
- Mogelijk asbesthoudende materialen aanwezig.

Voor meer informatie omtrent het vorenstaande kun je contact opnemen met ons kantoor.

Kenmerken

Woonoppervlakte 88m²
Aantal kamers 3

Woning op kaart

Contactformulier

 

Heeft u interesse in deze woning, wilt u de woning bezichtigen of heeft u een vraag? Vul dan onderstaand formulier in. We nemen zo spoedig mogelijk contact op.

 

Alle velden met * zijn verplicht

Dit is uw makelaar


Woonaccent