TE KOOP | TE HUUR

 

DIT IS DE PLEK WAAROP ZAYAZ VRIJE SECTOR HUURWONINGEN, KOOPWONINGEN, PARKEERPLAATSEN EN BEDRIJFSRUIMTE AANBIEDT!

Kamerlingh Onnesstraat 16

5223ET, 's-Hertogenbosch

111m² - 4 kamers - Rijwoning

€420.000,- k.k

Woningomschrijving

Ruime stadswoning met balkon op het zuiden, een inpandige berging en een privé-parkeerplaats voor de deur. Ideaal gelegen op loopafstand van het Centraal Station en de historische binnenstad van ’s-Hertogenbosch. De woning ligt op een rustige en centrale plek van Den Bosch.

Inhoud ca. 394 m3, woonopp. ca. 111 m2, perceelopp. ca. 80 m2 bouwjaar 2010

Begane grond:
Vanuit de hal/entree is er toegang tot het toilet met fonteintje, meterkast, de inpandige berging (welke ook vanuit buiten bereikbaar is). In de berging bevindt zich de aansluiting voor de wasapparatuur. Vanuit de hal is er tevens toegang tot de royale eet-/woonkamer met hoge raampartijen van vloer tot plafond en een nette laminaatvloer. De open keuken is voorzien van een eenvoudig keukenmeubel in L-opstelling.

1e verdieping:
Middels de trap bereik je de ruime woonkamer met wederom hoge raampartijen van vloer tot plafond en een nette laminaatvloer. Via de woonkamer is het ruim balkon (ca. 9 m2) bereikbaar, welke heerlijk op het zuiden is gesitueerd.

2e verdieping:
Overloop met aansluitend 2 fijne slaapkamers welke beide beschikken over een Frans balkon en voorzien zijn van een laminaatvloer. De badkamer is voorzien van een douche, wastafel en een 2e toilet. Op de overloop bevindt zich een praktische bergkast waar zich de standplaats van de CV-ketel bevindt.

Dit lichte, royale woonhuis is goed geïsoleerd, geheel voorzien van dubbele beglazing en een privé-parkeerplaats voor de deur. Is ideaal gelegen en op loopafstand van het Centraal Station, de Bossche binnenstad en tevens nabij winkelcentrum de Helftheuvelpassage en de uitvalsweg A59.

De onderstaande voorwaarden zijn van toepassing:
1. U was zelf aanwezig tijdens de bezichtiging en doet zelf in eigen persoon een bieding (wij accepteren dus geen bieding namens andere (niet) natuurlijke personen).
2. U gaat zelf in de koopwoning wonen.
3. U mag de koopwoning de eerste 12 maanden niet verkopen aan een derde partij (boete € 50.000,-)
4. De notariskeuze is voorbehouden aan verkoper: Huijbregts Notarissen te ’s-Hertogenbosch
5. Vrijwaring door koper(s) van verkoper van gebreken (zichtbaar en onzichtbaar) van de door een voormalig bewoner aangebrachte zaken.
6. Het vestigen van bestaande en nieuw erfdienstbaarheden/bedingen/verplichtingen zoals gedogen bomen, parkeerplaats, brandgang, centraal antenne systeem, wijkverwarming, scheidingsmuren, burenrecht en kabels en leidingen.

Kenmerken

Woonoppervlakte 111m²
Aantal kamers 4

Woning op kaart

Contactformulier

 

Heeft u interesse in deze woning, wilt u de woning bezichtigen of heeft u een vraag? Vul dan onderstaand formulier in. We nemen zo spoedig mogelijk contact op.

 

Alle velden met * zijn verplicht

Dit is uw makelaar


Boumij