TE KOOP | TE HUUR

 

DIT IS DE PLEK WAAROP ZAYAZ VRIJE SECTOR HUURWONINGEN, KOOPWONINGEN, PARKEERPLAATSEN EN BEDRIJFSRUIMTE AANBIEDT!

Johannes Brahmsstraat 17

5216XE, 's-Hertogenbosch

139m² - 3 kamers - Rijwoning

€585.000,- k.k

Woningomschrijving

Verrassend royale, speels ingedeelde patiobungalow op een fraaie locatie in het gewilde stadsdeel ’s-Hertogenbosch Zuid. De woning is onder moderne architectuur gebouwd, geheel voorzien van dubbele beglazing en vloerverwarming en beschikt over 10 stuks zonnepanelen (2023) en Energielabel A. De eigen parkeerplaats, berging (ca. 7 m2), het zonnige voortuintje, de beschutte patio, ruim opgezette woonkamer en leefkeuken en de 2 royale slaapkamers (mogelijkheid tot 3) maken het zeer compleet en extra aantrekkelijk. Gesitueerd aan een rustig doodlopend straatje, nabij het Bourgondische stadscentrum, winkelcentrum de Pettelaar, het Bossche Broek, de uitvalswegen en natuurlijk het mooie Zuiderpark.

Inhoud ca. 491 m3, woonopp. ca. 139 m2, bouwjaar 2009.

Begane grond:
Entree in de ruime hal met de toiletruimte met fonteintje, meterkast, trapopgang en toegang tot zowel de woonkamer als de leefkeuken. De leefkeuken biedt voldoende ruimte voor een royale eettafel en is voorzien van een in hoek opgesteld keukenmeubel in lichte kleurstelling. Middels openslaande deuren is het aan de voorzijde gelegen zonnige tuintje op het zuiden bereikbaar met een gezellig terras, vaste beplanting en een leiboom voor privacy. De leefkeuken staat in open verbinding met de ruime en lichte woonkamer. Tussen beide ruimtes bevindt zich een grote, praktische trapkast. De woonkamer heeft leuk zicht op en een extra brede schuifpui naar de sfeervolle, optimaal privacy biedende patiotuin, die is afgewerkt met antracietgrijze vlonderplanken. Vanuit de woonkamer leidt een brede doorgang vervolgens naar een portaal aan de achterzijde. De doorgang is dermate ruim van opzet dat er ruimte is voor een werkplek. In het portaal tref je de technische ruimte met het aansluitpunt voor de wasapparatuur en de standplaats van de CV-ketel. Verder is vanuit het portaal de badkamer en de eerste slaapkamer toegankelijk. Ook de slaapkamer beschikt over een brede schuifpui naar de patiotuin. De ruime badkamer is in lichte kleurstelling betegeld en is uitgerust met een ligbad, inloopdouche, dubbele wastafel en 2e hangcloset.

1e Verdieping:
Op deze verdieping bevindt zich een zeer royale (31 m2) multifunctionele kamer met grote raampartijen, die ook hier zorgen voor een prettige lichtinval. De ruimte is uitstekend te gebruiken als 2e slaapkamer, maar ook als werkruimte of bijvoorbeeld een atelier. Ook bestaat de mogelijkheid om de ruimte op te splitsen en zodoende een 3e slaapkamer te realiseren.

Deze fraaie bungalow is perfect geïsoleerd, compleet voorzien van een lichte laminaatvloer met vloerverwarming en is zeer gunstig gelegen aan een verkeersluw straatje nabij het Zuiderpark, winkelvoorzieningen, uitvalswegen en de Bossche binnenstad.

De onderstaande voorwaarden zijn van toepassing:
1. U was zelf aanwezig tijdens de bezichtiging en doet zelf in eigen persoon een bieding (wij accepteren dus geen bieding namens andere (niet) natuurlijke personen).
2. U gaat zelf in de koopwoning wonen.
3. U mag de koopwoning de eerste 12 maanden niet verkopen aan een derde partij (boete € 50.000,-)
4. De notariskeuze is voorbehouden aan verkoper: Huijbregts Notarissen te ’s-Hertogenbosch
5. Vrijwaring door koper(s) van verkoper van gebreken (zichtbaar en onzichtbaar) van de door een voormalig bewoner aangebrachte zaken.
6. Het vestigen van bestaande en nieuw erfdienstbaarheden/bedingen/verplichtingen zoals gedogen bomen, parkeerplaats, brandgang, centraal antenne systeem, wijkverwarming, scheidingsmuren, burenrecht en kabels en leidingen.

Notaris: notariskeuze voorbehouden aan verkoper.

Kenmerken

Woonoppervlakte 139m²
Aantal kamers 3

Woning op kaart

Contactformulier

 

Heeft u interesse in deze woning, wilt u de woning bezichtigen of heeft u een vraag? Vul dan onderstaand formulier in. We nemen zo spoedig mogelijk contact op.

 

Alle velden met * zijn verplicht

Dit is uw makelaar


Boumij