TE KOOP | TE HUUR

 

DIT IS DE PLEK WAAROP ZAYAZ VRIJE SECTOR HUURWONINGEN, KOOPWONINGEN, PARKEERPLAATSEN EN BEDRIJFSRUIMTE AANBIEDT!

Aartshertogenlaan 262

5212CS, 's-Hertogenbosch

101m² - 5 kamers - Appartement

€350.000,- k.k

Woningomschrijving

In de gewilde wijk de Vliert ligt deze ruime en lichte maisonnette woning met een achtertuin op het noorden. De woning is gesitueerd op de eerste verdieping van een karakteristiek appartementencomplex, beschikt over een extra woongedeelte in het souterrain en een eigen berging. De ligging is ideaal op korte afstand van de IJzeren Vrouw, station Oost en op slechts een paar minuten fietsen van de gezellige binnenstad.

Inhoud ca. 336 m3, woonopp. ca. 101 m2, bouwjaar 1952

Begane grond:
Centrale entree met brievenbussen, bellentableau trappenhuis en toegang tot het souterrain met eigen berging.

1e Verdieping:
Bij binnenkomst betreedt u de ruime entree/hal, waar zich de meterkast en het toilet bevindt en welke toegang biedt tot de keuken en woonkamer. Via de woonkamer zijn 2 slaapkamers en een kamer en suite bereikbaar. De slaapkamers zijn aan de achterzijde gesitueerd en beschikken beide over een vaste inbouwkast. De dichte keuken is uitgevoerd met een eenvoudig keukenmeubel en biedt toegang tot de badkamer en tuin op het noorden, met achterom. In de tuin bevindt zich een praktische bergkast met de standplaats van de CV-ketel. De badkamer beschikt over een douche, wastafel en de aansluiting voor wasapparatuur.

Souterrain:
Middels een vaste trap is er toegang tot het souterrain waar zich nog twee slaapkamers bevinden. Een slaapkamer beschikt over een praktische bergruimte onder de trap.

Deze woning geniet van een prettige hoeveelheid lichtinval, én met het comfort van een tuin is het hier heerlijk vertoeven. Gelegen in de karakteristieke wijk De Vliert en op loopafstand van het centrum van 's-Hertogenbosch en station Oost. Verder kenmerkt dit appartement zich door een strategische ligging t.o.v. de snelwegen, winkelvoorzieningen, scholen en de natuurrijke omgeving van "De IJzeren Vrouw". In de nabije omgeving van het appartementencomplex is voldoende vergunningsvrije parkeergelegenheid.

De onderstaande voorwaarden zijn van toepassing:
1. U was zelf aanwezig tijdens de bezichtiging en doet zelf in eigen persoon een bieding (wij accepteren dus geen bieding namens andere (niet) natuurlijke personen).
2. U gaat zelf in de koopwoning wonen.
3. U mag de koopwoning de eerste 12 maanden niet verkopen aan een derde partij (boete € 50.000,-)
4. De notariskeuze is voorbehouden aan verkoper: Huijbregts Notarissen te ’s-Hertogenbosch
5. Vrijwaring door koper(s) van verkoper van gebreken (zichtbaar en onzichtbaar) van de door een voormalig bewoner aangebrachte zaken.
6. Het vestigen van bestaande en nieuw erfdienstbaarheden/bedingen/verplichtingen zoals gedogen bomen, parkeerplaats, brandgang, centraal antenne systeem, wijkverwarming, scheidingsmuren, burenrecht en kabels en leidingen.

Kenmerken

Woonoppervlakte 101m²
Aantal kamers 5

Woning op kaart

Contactformulier

 

Heeft u interesse in deze woning, wilt u de woning bezichtigen of heeft u een vraag? Vul dan onderstaand formulier in. We nemen zo spoedig mogelijk contact op.

 

Alle velden met * zijn verplicht

Dit is uw makelaar


Boumij