TE KOOP | TE HUUR

 

DIT IS DE PLEK WAAROP ZAYAZ VRIJE SECTOR HUURWONINGEN, KOOPWONINGEN, PARKEERPLAATSEN EN BEDRIJFSRUIMTE AANBIEDT!

651b480a74e3e.jpg

Zesde Haren 44

5233CP, 's-Hertogenbosch

102m² - 4 kamers - Rijwoning

€349.000,- k.k

Woningomschrijving

In een rustig, kindvriendelijke en groene omgeving gelegen, verrassend ruim woonhuis met 3 slaapkamers, een diepe, zonnige tuin, een stenen berging en achterom. De gehele woning is in het afgelopen jaar flink onderhanden genomen waaronder een nieuwe geïsoleerde voor- en achtergevel, kunststofkozijnen met HR++ beglazing en het gehele dak is vernieuwd en voorzien van isolatie. Daarbij dienen geïnteresseerden echter rekening te houden met moderniseringskosten. In de nabije omgeving ligt winkelcentrum De Rompertpassage en Ploosche hof, scholen, sportvoorzieningen en diverse uitvalswegen.

Inhoud ca. 364 m3, woonopp. ca. 102 m2, perceel 130 m2, bouwjaar 1975

Begane grond:
Entree/hal, toiletruimte met fonteintje, meterkast en toegang tot de ruime woonkamer. De woonkamer beschikt over grote raampartijen aan weerszijde die zorgen voor veel lichtinval. De woonkamer staat in halfopen verbinding met de ruimte waar de aansluitingen voor de keuken zich bevinden. De gehele begane grond is voorzien van glad gestucte wanden en plafonds. Een openslaande deur leidt naar de diepe achtertuin met zowel een achterom als een stenen berging.

1e verdieping:
Overloop met toegang tot twee riante slaapkamers over de gehele breedte van de woning. De badkamer is voorzien van een inloopdouche, toilet, wastafel en aansluiting voor de wasapparatuur. Verder is er nog een ruime en zeer praktische berging aanwezig op deze verdieping met standplaats van de nieuwe CV-ketel en mechanische ventilatie unit. Via een vaste trap is er toegang tot de tweede verdieping.

2e verdieping:
Voorzolder met toegang tot de ruime 3e slaapkamer. De slaapkamer strekt zich over de gehele breedte van de woning en is afgewerkt met een dakvenster en beschikt over bergruimte achter de knieschotten.

Deze woning is voorzien van energielabel A en voldoet aan alle huidige isolatie-eisen. De woning is gelegen in een leuke en kindvriendelijke wijk, aan een heerlijk stukje groen.

De onderstaande voorwaarden zijn van toepassing:
1. U was zelf aanwezig tijdens de bezichtiging en doet zelf in eigen persoon een bieding (wij accepteren dus geen bieding namens andere (niet) natuurlijke personen).
2. U gaat zelf in de woning wonen.
3. U mag de koopwoning de eerste 12 maanden niet verkopen aan een derde partij (boete € 50.000,-).
4. De notariskeuze is voorbehouden aan verkoper: Huijbregts Notarissen te ’s-Hertogenbosch.
5. Vrijwaring door koper(s) van verkoper van gebreken (zichtbaar en onzichtbaar) van de door een voormalig bewoner aangebrachte zaken.
6. Voorbehoud toestemming verkoop door bestuur stichting Zayaz.
7. Mogelijk asbesthoudende materialen in en aan de woning.
8. U bent bekend met het vestigen van bestaande en nieuw erfdienstbaarheden/bedingen/verplichtingen zoals gedogen bomen, parkeerplaats, brandgang, centraal antenne systeem, wijkverwarming, scheidingsmuren,
burenrecht en kabels en leidingen.

Kenmerken

Woonoppervlakte 102m²
Aantal kamers 4

Woning op kaart

Contactformulier

 

Heeft u interesse in deze woning, wilt u de woning bezichtigen of heeft u een vraag? Vul dan onderstaand formulier in. We nemen zo spoedig mogelijk contact op.

 

Alle velden met * zijn verplicht

Dit is uw makelaar


Boumij