TE KOOP | TE HUUR

 

DIT IS DE PLEK WAAROP ZAYAZ VRIJE SECTOR HUURWONINGEN, KOOPWONINGEN, PARKEERPLAATSEN EN BEDRIJFSRUIMTE AANBIEDT!

Zesde Donk 19

5233XA, 's-Hertogenbosch

101m² - 4 kamers - Hoekwoning

€345.000,- k.k

Woningomschrijving

OP TE KNAPPEN STARTERSWONING MET GROTE TUIN!
Van 2003 tot en met 2007 is de woonwijk De Donk ingrijpend gerenoveerd. Niet alleen de woningen zijn gerenoveerd maar ook de openbare ruimten en straten zijn aangepakt.
Je vind hier nu een aantrekkelijke en moderne woonbuurt met veel groen, recreatie en sport mogelijkheden. Het stadscentrum is niet ver weg en het winkelcentrum De Rompert en treinstation-oost zijn op enige minuten fietsafstand. De Zesde Donk is een rustige woonstraat in de wijk De Donk, met alleen bestemmingsverkeer en parkeermogelijkheden. Om te spelen of om de hond uit te laten heb je in de wijk diverse groenvoorzieningen met veel gras, bomen en waterlopen.
Deze oorspronkelijk in 1975 gebouwde eindwoning heeft een leefruimte van circa 101 m2. Deze opknapper is circa 5,52 meter breed en 7,65 meter diep. Op de begane grond is een Z-vormige woonkamer en een gesloten keuken aan de tuinzijde. Je kunt hier heel eenvoudig een open keuken van maken. Op de eerste verdieping zijn drie slaapkamers en een badkamer. Meer ruimte nodig? Dan heb je op de tweede verdieping nog een met vaste trap bereikbare zolder. De vrij gelegen achtertuin is maar liefst 13,35 meter diep en 7,95 meter breed.

KENMERKEN:
* Bouwjaar: 1975
* Perceeloppervlakte: 270 m2
* Woonoppervlakte: circa 101 m2
* Oppervlakte berging: circa 7 m2
* Inhoud: circa 354 m3
* Energielabel B
* Op te knappen woning
* Isolatie van gevels en dak
* Houten kozijnen met HR++ glas
* Ligging aan rustige woonstraat met parkeergelegenheid
* Gelegen in ’s-Hertogenbosch-Noord
* Meerdere voorzieningen in de nabije omgeving
* Achtertuin van circa 13,35 meter diep
* Z-vormige woonkamer
* Gesloten keuken
* Drie goede slaapkamers
* Eenvoudige badkamer
* Zolder met vaste trap bereikbaar
* Glasvezelaansluiting aanwezig

LIGGING:
Deze eindwoning is gelegen in de geheel vernieuwde woonomgeving De (Nieuwe) Donk. De metamorfose die de wijk qua bebouwing heeft ondergaan laat een diversiteit in woningtypen en speelsheid in het straatbeeld zien. De (gezins)vriendelijke woonomgeving kenmerkt zich door veel groen, speelvoorzieningen en bijzonder ruim opgezette straten. De ligging is verder zeer centraal te noemen met diverse voorzieningen op korte afstand. Voor de boodschappen kun je terecht bij overdekt winkelcentrum De Rompert welke op nog geen vijf minuten fietsafstand is gelegen. Ook winkelcentrum De Maaspoort is op korte afstand gelegen. De gezellige binnenstad van ’s-Hertogenbosch is uitstekend te bereiken vanaf deze locatie, binnen slechts vijftien minuten fietsen sta je midden in het bruisende centrum. Het centrum is met de auto of het openbaar ook prima te bereiken. Ook scholen, kinderdagverblijf, peuterspeelzalen en sportvoorzieningen zijn vanaf deze locatie uitstekend bereikbaar. Voor het bereiken van treinstation-oost en de autosnelwegen A2 en A59 woon je hier op een prima locatie

BUITEN:
De eenvoudig aangelegde achtertuin is gelegen op het noorden en heeft royale afmetingen. Een ideale ligging om te genieten van de zon, maar ook van de schaduw. De tuin is aangelegd met een verhard terras, borders met beplantingen, grasgazon en een achterom. Achter in de tuin is een stenen berging van circa 7 m2 geplaatst. Aan de voorzijde van de woning is er een geheel verharde voortuin. Aan de zijkant van het huis is de brandgang welke toegang geeft tot de achtertuin. In de straat, recht voor de deur, is openbare parkeergelegenheid.

INDELING:
Begane grond:
Entree/hal met de trap naar de eerste verdieping. In de hal vinden we de meterkast, een toiletruimte met fonteintje en een handige trapkast. De woonkamer heeft het zitgedeelte aan de voorzijde en aan de achterzijde vinden we voldoende ruimte voor een royale eettafel. De woning is 5,52 meter breed en 7,65 meter diep en heeft door de raampartijen in de voor- en achtergevel veel lichtinval. Er is vanuit het eetgedeelte veel tuincontact. Het zitgedeelte is 3,27 meter breed en 3,90 meter diep. Voldoende om een fijne zitplek te kunnen realiseren. De gesloten keuken heeft een eenvoudig keukenblok met onder- en bovenkasten en een gaskookplaat. Wil je liever een open keuken, dan is de houten wand met glas tussen de keuken en de woonkamer eenvoudig te verwijderen. Via de achterdeur in de keuken stap je zo in de tuin.
Eerste verdieping:
Overloop met toegang tot de slaapkamers en de badkamer. De drie slaapkamers hebben volwaardige afmetingen. De hoofdslaapkamer is maar liefst 4,66 diep en 2,85 breed, waardoor er voldoende ruimte is voor een groot (tweepersoons) bed en een garderobekast. De badkamer is eenvoudig en beschikt over een raam, mechanische ventilatie, douche, wastafel en wasmachineaansluiting. Op eenvoudige wijze kun je deze badkamer vergroten.
Tweede verdieping:
Te bereiken via een vaste trap. De geheel open zolder heeft een betonvloer en een dakraam. Je treft hier aan de combi-ketel uit 2010, een mechanische ventilatie unit en er is opstelruimte voor de wasmachine (nog geen aansluiting). De ruimte is geïsoleerd en met wat aanpassingen kun je hier een prima extra kamer maken.

Koper dient rekening te houden met:
- Notariskeuze is voorbehouden aan verkoper.
- Aanvaarding binnen 2 maanden na aankoop.
- Voorbehoud toestemming verkoop door bestuur stichting Zayaz.
- Vrijwaring door koper(s) van verkoper van gebreken (zichtbaar en onzichtbaar) van de
door een voormalig bewoner aangebrachte zaken.
- Vrijwaring door koper(s) van verkoper voor bouwkundige kwaliteitsgebreken.
- Bestaande en nieuw te vestigen erfdienstbaarheden.
- Voormalige huurwoning bestemd voor eigen bewoning.
- Je mag de koopwoning de eerste twaalf (12) maanden niet verkopen aan een derde partij.
(Boete € 50.000,-).

Voor meer informatie omtrent deze woning kun je contact opnemen met ons kantoor.

Kenmerken

Woonoppervlakte 101m²
Aantal kamers 4

Woning op kaart

Contactformulier

 

Heeft u interesse in deze woning, wilt u de woning bezichtigen of heeft u een vraag? Vul dan onderstaand formulier in. We nemen zo spoedig mogelijk contact op.

 

Alle velden met * zijn verplicht

Dit is uw makelaar


Woonaccent