TE KOOP | TE HUUR

 

DIT IS DE PLEK WAAROP ZAYAZ VRIJE SECTOR HUURWONINGEN, KOOPWONINGEN, PARKEERPLAATSEN EN BEDRIJFSRUIMTE AANBIEDT!

5faf1a85a7fc2.jpg

Van Ysselsteinstraat 26

5212TS, 's-Hertogenbosch

79m² - 5 kamers - Appartement

€230.000,- k.k

Woningomschrijving

Gunstige gelegen, direct tegenover het gezellige en levendige Taxandriaplein en op loopafstand van het centrum van Den Bosch bevindt zich deze zeer sfeervolle, jaren ’20, bovenwoning met een privé entree op de begane grond, een zonnig balkon op het westen en een stenen berging, gelegen in de afgesloten binnentuin.

Inhoud ca. 305 m3, woonopp. ca. 79 m2, bouwjaar 1925.

Begane grond:
Entree/hal met trapopgang.

1e Verdieping:
Ruim bemeten overloop met meterkast, toiletruimte en aansluitend toegang tot de ruime en lichte woonkamer met hoge plafonds en een leuk uitzicht op het Taxandriaplein. De hal biedt tevens toegang tot een extra (werk)kamer aan de voorzijde en een dichte keuken aan de achterzijde van de woning. De keuken biedt toegang tot het fijne balkon met een leuke uitkijk op de gezamenlijke binnentuin.

2e Verdieping:
Overloop met bergkast en aansluitend toegang tot een drietal slaapkamers, waarvan twee ruime slaapkamers met inbouwkast en dakkapel en een badkamer met een douche, wastafel en aansluiting voor wasapparatuur.
Vanaf de overloop is er middels een ladder toegang tot een ruime bergzolder met stahoogte. Op eenvoudige wijze is het mogelijk om, in combinatie met een vaste trap, een extra slaapkamer te realiseren.

De woning is voorzien van dubbelglas, paneeldeuren en op slechts enkele minuten fietsen van het Centraal Station en de Bourgondische binnenstad. Parkeren kunt u middels een parkeervergunning op korte afstand in de buurt.

Bewoning/gebruik:
Een koper dient deze woning zelf of door een bloed- of aanverwant in eerste graad als hoofdverblijf te laten bewonen.
In de koopovereenkomst zal derhalve de volgende passage opgenomen worden:

De koper is er mee bekend dat de verkoper op grond van het bepaalde in artikel 27 Woningwet, in combinatie met het bepaalde in artikel 24 Besluit toegelaten instellingen volkshuisvesting, de onroerende zaak enkel mag verkopen aan een natuurlijk persoon die zelf of een bloed- of aanverwant in de eerste graad daarin zijn hoofdverblijf heeft of zal hebben.

Voorrang voor huurders van een woning van een woningcorporatie

Hoe werkt het?
We bieden een woning online aan voor verkoop op Funda.nl en op zayazverkoopt.nl. Als wij een woning te koop zetten, kan iedereen (huurders en niet-huurders van een woningcorporatie in ‘s-Hertogenbosch) reageren. Ook niet huurders worden uitgenodigd voor een bezichtiging en worden in staat gesteld hun hoogste bieding kenbaar te maken.
Is het beste bod van een huurder een acceptabel bod? Dan wordt de woning verkocht aan deze huurder.

Voorwaarden
Aan deze voorrangsregeling is wel een aantal voorwaarden verbonden:

1 U woont in een sociale huurwoning in ’s-Hertogenbosch van een woningcoöperatie, staat genoemd op het huurcontract, zegt de huurovereenkomst op en laat deze leeg achter.
2 U hebt geen tijdelijk huurcontract.
3 De woning wordt gegund aan degene met het beste acceptabele bod.
4 U bent zelf aanwezig tijdens de bezichtiging.
5 Zayaz bepaalt voor welke koopwoningen de voorrangsregeling geldt.
6 U kunt niet meedoen aan de regeling als er overlastklachten of vermoedens van onderhuur voor uw huidige woning zijn.
7 Bij de ondertekening van de voorlopige koopovereenkomst tekent u een verklaring dat u afstand doet van uw huurcontact en u tekent voor verplichting tot zelfbewoning.
8 U gaat zelf in de koopwoning wonen.
9 U mag de koopwoning de eerste 6 maanden niet verkopen aan een derde partij.
10 Zayaz behoudt het recht van gunning.
11 Alle overige voorwaarden voor de koop van een woning zijn van toepassing


Notaris: notariskeuze voorbehouden aan verkoper.

Kenmerken

Woonoppervlakte 79m²
Aantal kamers 5

Woning op kaart

Contactformulier

 

Heeft u interesse in deze woning, wilt u de woning bezichtigen of heeft u een vraag? Vul dan onderstaand formulier in. We nemen zo spoedig mogelijk contact op.

 

Alle velden met * zijn verplicht

Dit is uw makelaar


Boumij