TE KOOP | TE HUUR

 

DIT IS DE PLEK WAAROP ZAYAZ VRIJE SECTOR HUURWONINGEN, KOOPWONINGEN, PARKEERPLAATSEN EN BEDRIJFSRUIMTE AANBIEDT!

6452e3ee32192.jpg

Van Leeuwenhoekstraat 9

5223CW, 's-Hertogenbosch

113m² - 6 kamers - Rijwoning

€435.000,- k.k

Woningomschrijving

Centraal gelegen, op loopafstand van het bruisende stadscentrum van ‘s-Hertogenbosch en Centraal Station, en speels ingedeelde stadswoning (type splitlevel) met drie fijne slaapkamers, een gezellige stadstuin en een inpandig bereikbare parkeergarage met privéparkeerplaats en een berging.

Inhoud ca. 403 m3, woonopp. ca. 113 m2, bouwjaar 2010.

Begane grond:
Entree/hal met meterkast, portaal met toegang tot het souterrain en toegang tot de eerste slaapkamer annex werkkamer met openslaande deuren. Het souterrain is voorzien van een eigen berging en geeft directe toegang tot de parkeergarage. Middels een klein hoogteverschil is de ruime woonkamer te bereiken, welke beschikt over dubbele openslaande deuren naar de geheel betegelde stadstuin.

1e Verdieping:
De ruime keuken is middels een trap vanuit de woonkamer te bereiken en is voorzien van een keukenblok in rechte opstelling. De ruimte geniet veel lichtinval door de grote raampartijen en een Frans balkon. Wederom is via een klein hoogteverschil de ruime slaapkamer met Frans balkon te bereiken. Naast de slaapkamer, bevindt zich op deze verdieping ook de badkamer met inloopdouche, wastafel en aansluiting voor de wasapparatuur en een separaat toilet.

2e Verdieping:
Overloop met praktische berging voorzien van de standplaats van de c.v.-combiketel en toegang tot de 3e ruime slaapkamer met eveneens een frans balkon.

Dit speels ingedeelde woonhuis is perfect geïsoleerd en beschikt over een gezellige stadstuin, een privé parkeerplaats en is ideaal gelegen aan een fraai aangelegd speelplein op loopafstand van het Centraal Station, de Bossche binnenstad en tevens nabij winkelcentrum de Helftheuvelpassage en de uitvalsweg A59.

Servicekosten: € 65,01

De onderstaande voorwaarden zijn van toepassing:
1. U was zelf aanwezig tijdens de bezichtiging en doet zelf in eigen persoon een bieding (wij accepteren dus geen bieding namens andere (niet) natuurlijke personen).
2. U gaat zelf in de koopwoning wonen.
3. U mag de koopwoning de eerste 12 maanden niet verkopen aan een derde partij (boete € 50.000,-)
4. De notariskeuze is voorbehouden aan verkoper: Huijbregts Notarissen te ’s-Hertogenbosch
5. Vrijwaring door koper(s) van verkoper van gebreken (zichtbaar en onzichtbaar) van de door een voormalig bewoner aangebrachte zaken.
6. Het vestigen van bestaande en nieuw erfdienstbaarheden/bedingen/verplichtingen zoals gedogen bomen, parkeerplaats, brandgang, centraal antenne systeem, wijkverwarming, scheidingsmuren,
burenrecht en kabels en leidingen.

Kenmerken

Woonoppervlakte 113m²
Aantal kamers 6

Woning op kaart

Contactformulier

 

Heeft u interesse in deze woning, wilt u de woning bezichtigen of heeft u een vraag? Vul dan onderstaand formulier in. We nemen zo spoedig mogelijk contact op.

 

Alle velden met * zijn verplicht

Dit is uw makelaar


Boumij