TE KOOP | TE HUUR

 

DIT IS DE PLEK WAAROP ZAYAZ VRIJE SECTOR HUURWONINGEN, KOOPWONINGEN, PARKEERPLAATSEN EN BEDRIJFSRUIMTE AANBIEDT!

6462b5ee982cd.jpg

Van Grobbendoncklaan 27

5213AT, 's-Hertogenbosch

113m² - 5 kamers - Rijwoning

€415.000,- k.k

Woningomschrijving

Prettig aan een ventweg gesitueerde, karakteristieke jaren ’30 woning met een zonnige stadstuin, stenen berging, achterom en prachtig uitzicht richting het Prins Hendrikpark en de IJzeren Vrouw. Via dit mooi aangelegde stadspark is de binnenstad met circa 10 minuten lopen te bereiken. Ook sportvoorzieningen, NS station Oost, speelveldjes, scholen, uitvalswegen en winkels zijn te vinden in de directe omgeving.

Inhoud ca. 404 m3, woonopp ca. 113 m2, perceelopp ca. 130 m2, bouwjaar 1938.

Begane grond:
Toegang tot de woning via de diepe voortuin waar ruimte is voor een gezellig zitje. Binnenkomst in de hal met de vernieuwde meterkast, trapopgang en de toiletruimte met fonteintje. Extra bergruimte is te vinden in de verdiepte trapkast. De heerlijk lichte, doorzon woonkamer heeft grote raampartijen, die prachtig, vrij uitzicht bieden richting het Prins Hendrikpark. De hal biedt toegang tot de dichte keuken met een eenvoudig keukenmeubel en een openslaande deur naar de tuin. De tuin is aangelegd met een royaal terras en nette borders met een diversiteit aan beplanting. Achterin bevindt zich de stenen berging (met elektra) en de achterom naar de brandgang.

1e Verdieping:
Overloop met paneeldeuren naar 3 slaapkamers, waarvan de grootste 2 slaapkamers beschikken over een inbouwkast. De badkamer is eenvoudig, maar compleet met douche, wastafel, toilet en de aansluitingen voor de wasapparatuur.

2e Verdieping:
Grote open zolder met een dakkapel, standplaats van de CV-ketel en een mooie, hoge nok. De mogelijkheid bestaat om hier een 4e en wellicht zelfs 5e slaapkamer te creëren.

Deze vooroorlogse woning is geheel voorzien van dubbele beglazing en het dak is enkele jaren geleden nog vernieuwd. De binnenzijde van de woning is echter gedateerd. Kopers dienen derhalve rekening te houden met moderniseringskosten. Dit biedt dan wel direct de mogelijkheid om het huis geheel naar eigen wens en smaak af te werken. Centraal gelegen op slechts enkele minuten lopen of fietsen van de bruisende Bossche binnenstad. Ook ten opzichte van diverse voorzieningen is de woning zeer centraal en gunstig gesitueerd. Parkeren kan gewoon voor de deur.

De onderstaande voorwaarden zijn van toepassing:
1. U was zelf aanwezig tijdens de bezichtiging en doet zelf in eigen persoon een bieding (wij accepteren dus geen bieding namens andere (niet) natuurlijke personen).
2. U gaat zelf in de koopwoning wonen.
3. U mag de koopwoning de eerste 12 maanden niet verkopen aan een derde partij (boete € 50.000,-)
4. De notariskeuze is voorbehouden aan verkoper: Huijbregts Notarissen te ’s-Hertogenbosch
5. Vrijwaring door koper(s) van verkoper van gebreken (zichtbaar en onzichtbaar) van de door een voormalig bewoner aangebrachte zaken.
6. Het vestigen van bestaande en nieuw erfdienstbaarheden/bedingen/verplichtingen zoals gedogen bomen, parkeerplaats, brandgang, centraal antenne systeem, wijkverwarming, scheidingsmuren, burenrecht en kabels en leidingen.

Kenmerken

Woonoppervlakte 113m²
Aantal kamers 5

Woning op kaart

Contactformulier

 

Heeft u interesse in deze woning, wilt u de woning bezichtigen of heeft u een vraag? Vul dan onderstaand formulier in. We nemen zo spoedig mogelijk contact op.

 

Alle velden met * zijn verplicht

Dit is uw makelaar


Boumij