TE KOOP | TE HUUR

 

DIT IS DE PLEK WAAROP ZAYAZ VRIJE SECTOR HUURWONINGEN, KOOPWONINGEN, PARKEERPLAATSEN EN BEDRIJFSRUIMTE AANBIEDT!

6267248296e2d.jpg

Van der Venstraat 21

5212NL, 's-Hertogenbosch

66m² - 3 kamers - Appartement

€259.000,- k.k

Woningomschrijving

Aan de rand van de Bossche binnenstad, in de karakteristieke wijk ‘’De Muntel’’ gelegen, speels ingedeeld 3-kamerappartement met eigen entree, twee slaapkamers en een fijn balkon. Gesitueerd op een bijzonder prettige en rustige locatie, op loopafstand van de binnenstad en nabij de uitvalswegen A2 en A59.

Inhoud ca. 246 m3, woonopp. ca. 66 m2, bouwjaar 1923

Begane grond:
Individuele entree/hal met meterkast, brievenbus en trapopgang.

1e Verdieping:
Ruime ontvangsthal met toiletruimte en toegang tot alle vertrekken. De woonkamer is ruim van formaat en geniet veel lichtinval door de aanwezige raampartijen. Hier vandaan is er toegang tot een tweetal slaapkamers, welke met elkaar in verbinding staan en waarvan één is voorzien van een inbouwkast. De dichte keuken is voorzien van een eenvoudig wandmeubel en beschikt tevens over een vaste kast. Het fijne balkon gelegen op het zuidoosten is middels de keuken te bereiken. Vanuit de hal is er een portaal bereikbaar die leidt aar de badkamer met wastafel en douche.

Dit royale appartement is geheel voorzien van dubbele beglazing. De interessante ligging ten opzichte van alle dagelijkse voorzieningen zoals de binnenstad, het Prins Hendrikpark, het Centraal Station, winkels, sportvoorzieningen en uitvalswegen, maken dit project extra aantrekkelijk.

Voorwaarden
De onderstaande voorwaarden zijn van toepassing:

1. U was zelf aanwezig tijdens de bezichtiging en doet zelf in eigen persoon een bieding
2. U gaat zelf in de koopwoning wonen.
3. U mag de koopwoning de eerste 12 maanden niet verkopen aan een derde partij (boete € 50.000,-)
4. De notariskeuze is voorbehouden aan verkoper: Huijbregts Notarissen te ’s-Hertogenbosch
5. Vrijwaring door koper(s) van verkoper van gebreken (zichtbaar en onzichtbaar) van de door een voormalig bewoner aangebrachte zaken.
6. Het vestigen van bestaande en nieuw erfdienstbaarheden/bedingen/verplichtingen zoals gedogen bomen, parkeerplaats, brandgang, centraal antenne systeem, wijkverwarming, scheidingsmuren,
burenrecht en kabels en leidingen.

Kenmerken

Woonoppervlakte 66m²
Aantal kamers 3

Woning op kaart

Contactformulier

 

Heeft u interesse in deze woning, wilt u de woning bezichtigen of heeft u een vraag? Vul dan onderstaand formulier in. We nemen zo spoedig mogelijk contact op.

 

Alle velden met * zijn verplicht

Dit is uw makelaar


Boumij