TE KOOP | TE HUUR

 

DIT IS DE PLEK WAAROP ZAYAZ VRIJE SECTOR HUURWONINGEN, KOOPWONINGEN, PARKEERPLAATSEN EN BEDRIJFSRUIMTE AANBIEDT!

5f935cfb895b2.jpg

Sneevliethof 17

5237DK, 's-Hertogenbosch

88m² - 3 kamers - Geschakeld

€240.000,- k.k

Woningomschrijving

SAMEN OUD WORDEN!
Op een gunstige locatie en in een gemoedelijke woonwijk is deze speelse en doordacht ingedeelde semibungalow gelegen. Deze leuke, geschakelde woning is onder meer voorzien van ruime en lichte woonkamer met open keuken, slaap,- en badkamer op de begane grond en nog een tweede, grote slaapkamer op de verdieping. Het afwerkingsniveau van deze woning is eenvoudig, maar met de nodige aanpassingen aan de hedendaagse woonwensen maakt u hier een fijn (t)huis van.

VRAAGPRIJS: € 240.000,- kk

KENMERKEN:
* Bouwjaar: 1990
* Perceeloppervlakte: 132 m2
* Inhoud circa: 294 m3
* Woonoppervlakte circa: 88 m2
* Gunstig gelegen in een rustige woonomgeving
* Goede bereikbaarheid ten opzichte van diverse voorzieningen
* Zonnige patiotuin
* Wonen én slapen op de begane grond
* Ruime en lichte woonkamer
* Eenvoudige keuken en badkamer
* Grote ouderslaapkamer
* Volwaardige, tweede slaapkamer op de verdieping
* Speelse indeling
* Veel daglichttoetreding in huis
* Modernisering vereist
* Aanvaarding binnen uiterlijk twee maanden

LIGGING:
De straat Sneevliethof is gunstig en rustig gelegen in een favoriet gedeelte van de wijk Maaspoort. Deze gunstige ligging uit zich in goede bereikbaarheid, rustig wonen en diverse sociale voorzieningen in de directe omgeving. Voor de dagelijkse boodschappen kunt u terecht op het Goulmy en Baarplein, welke op nog geen 5 minuten fietsen is gelegen. Ook overdekt winkelcentrum Maspoort bereikt u al binnen 10 minuten fietsen. Sportvoorzieningen zijn in de directe omgeving te vinden en uitvalswegen zoals de A2 en A59 zijn prima te bereiken vanaf deze locatie. Recreatiegebied De Noorderplas is op korte afstand gelegen evenals het Maasoevergebied. Dit gebied leent zich uitstekend voor een heerlijke fietstocht of wandeling. Het bruisende centrum van ’s-Hertogenbosch is tevens prima te bereiken met het openbaar vervoer, de auto of de fiets.

(PATIO)TUIN:
De patiotuin van deze woning staat in open verbinding met de voortuin en heeft een goede zonligging op het westen. De tuin is sfeervol aangelegd met grote borders met gevarieerde beplanting. De tuin is klein van opzet maar zeker voldoende ruim voor het plaatsen van een leuke tuinset.

Aan de voorzijde van de woning is een berging aanwezig voor onder andere het stallen van uw fietsen.

INDELING:
Begane grond:
Entree, hal met meterkast en direct toegang tot de woonkamer. De woonkamer heeft fijne afmetingen, een speelse indeling en de mooie grote raampartijen zorgen voor een goede daglichttoetreding in huis. De woonkamer biedt voldoende ruimte voor en creëren van een apart zit-, en eetgedeelte wat samen een sfeervol geheel zal vormen. De keuken staat in open verbinding met de woonkamer maar is toch enigszins uit het zicht geplaatst wat een speels effect aan de ruimte geeft. De keuken is in de huidige situatie voorzien van een eenvoudig keukenblok maar beschikt over meerdere (indelings)mogelijkheden, denk aan een hoekkeuken, een rechte opstelling aan weerszijden of een extra kastmodule. In de keuken is tevens een praktische trapkast aanwezig, ideaal voor het opbergen van uw proviand en huishoudelijke apparatuur. De slaapkamer op deze verdieping is te bereiken vanuit de woonkamer. Deze (ouder)slaapkamer is ruim bemeten en biedt meer dan voldoende ruimte voor het plaatsen van een groot tweepersoonsbed én een garderobekast. Via de slaapkamer heeft u toegang tot de eenvoudige badkamer welke is voorzien van een douche en wastafel. Ook is hier de aansluiting voor de wasmachine aanwezig. Via de woonkamer heeft u ook nog toegang tot een portaal vanwaar de badkamer eveneens is te bereiken, alsmede de separate toiletruimte.
Eerste verdieping:
Voorzolder met de opstelling van de combiketel en toegang tot de tweede slaapkamer. Ook deze slaapkamer heeft prima afmetingen en is multifunctioneel in te delen, denk aan een studeer,- logeer,- of hobbykamer.

Koper dient rekening te houden met:
- De nodige moderniseringwerkzaamheden.
- Notariskeuze is voorbehouden aan verkoper.
- Aanvaarding van de woning dient te geschieden binnen uiterlijk twee maanden.
- Vrijwaring door koper(s) van verkoper van gebreken (zichtbaar en onzichtbaar) van de door een voormalig bewoner
aangebrachte zaken.
- Nieuw te vestigen erfdienstbaarheden ten behoeve van onder andere bestendiging van de feitelijke situatie.
- Voormalige huurwoning bestemd voor eigen bewoning.

Voor meer informatie omtrent het vorenstaande kunt u contact opnemen met ons kantoor.

Kenmerken

Woonoppervlakte 88m²
Aantal kamers 3

Woning op kaart

Contactformulier

 

Heeft u interesse in deze woning, wilt u de woning bezichtigen of heeft u een vraag? Vul dan onderstaand formulier in. We nemen zo spoedig mogelijk contact op.

 

Alle velden met * zijn verplicht

Dit is uw makelaar


  • Woonaccent