TE KOOP | TE HUUR

 

DIT IS DE PLEK WAAROP ZAYAZ VRIJE SECTOR HUURWONINGEN, KOOPWONINGEN, PARKEERPLAATSEN EN BEDRIJFSRUIMTE AANBIEDT!

6571079a213b8.jpg

Sint Jorisstate 18

5246TC, Rosmalen

52m² - 2 kamers - Appartement

€230.000,- k.k

Woningomschrijving

Strategisch gelegen 2-kamer appartement met een zonnig balkon op het zuiden, een privé parkeerplaats, eigen berging en een gezamenlijke fietsenstalling in het souterrain. Gesitueerd aan de rand van de woonwijk Hintham Noord tussen 's-Hertogenbosch en Rosmalen, op korte afstand van de grote uitvalswegen. Op loopafstand is een winkelplein voor de dagelijkse boodschappen. De historische binnenstad, recreatiegebied Het IJzeren Kind en de Oosterplas en overige maatschappelijke voorzieningen zijn vanaf deze locatie ook prima te bereiken. Het kleinschalige appartementencomplex is zo gepositioneerd dat er vanuit de appartementen een fraai uitzicht is.

Inhoud ca. 174 m3, woonopp. ca. 52 m2, bouwjaar 1988.

Begane grond:
Gezamenlijke entree/hal met lift, trapopgang, privé parkeerplaats op het achtergelegen terrein en een doorgang naar het souterrain, waar zich de privé bergingen bevinden.

2e Verdieping:
Overdekte entree via de galerij. Binnenkomst in de hal met toegang tot alle vertrekken en een aparte (berg)kast waar de CV-ketel (2023) is gepositioneerd. De lichte woonkamer is gelegen aan de zuidzijde en is heerlijk royaal van opzet. De halfopen keuken maakt deel uit van de woonkamer en is voorzien van een eenvoudig keukenblok. Het muurtje dat de keuken nu afscheidt van de woonkamer is te verwijderen, maar vormt ook een speelse afscheiding. Via een openslaande deur is er toegang tot het balkon, dat eveneens op het zuiden is gelegen. Op dit balkon kan men heerlijk beschut genieten van het uitzicht richting de kerk en het leven op straat. De slaapkamer ligt aan de rustige galerijzijde op het noorden. Hierdoor is deze kamer in de zomer extra koel. De badkamer is deels betegeld en voorzien van een douche, vaste wastafel en toilet. De meterkast is naast de voordeur gesitueerd.

Kopers dienen rekening te houden met moderniseringskosten. Dit biedt dan wel de mogelijkheid om het appartement geheel naar eigen wens en smaak af te werken. Een appartement met mogelijkheden op een fijne locatie.

De onderstaande voorwaarden zijn van toepassing:
1. U was zelf aanwezig tijdens de bezichtiging en doet zelf in eigen persoon een bieding (wij accepteren dus geen bieding namens andere (niet) natuurlijke personen).
2. U gaat zelf in de woning wonen.
3. U mag de koopwoning de eerste 12 maanden niet verkopen aan een derde partij (boete € 50.000,-).
4. De notariskeuze is voorbehouden aan verkoper: Huijbregts Notarissen te ’s-Hertogenbosch.
5. Vrijwaring door koper(s) van verkoper van gebreken (zichtbaar en onzichtbaar) van de door een voormalig bewoner aangebrachte zaken.
6. Voorbehoud toestemming verkoop door bestuur stichting Zayaz.
7. Mogelijk asbesthoudende materialen in en aan de woning.
8. U bent bekend met het vestigen van bestaande en nieuw erfdienstbaarheden/bedingen/verplichtingen zoals gedogen bomen, parkeerplaats, brandgang, centraal antenne systeem, wijkverwarming, scheidingsmuren, burenrecht en kabels en leidingen.

Kenmerken

Woonoppervlakte 52m²
Aantal kamers 2

Woning op kaart

Contactformulier

 

Heeft u interesse in deze woning, wilt u de woning bezichtigen of heeft u een vraag? Vul dan onderstaand formulier in. We nemen zo spoedig mogelijk contact op.

 

Alle velden met * zijn verplicht

Dit is uw makelaar


Boumij