TE KOOP | TE HUUR

 

DIT IS DE PLEK WAAROP ZAYAZ VRIJE SECTOR HUURWONINGEN, KOOPWONINGEN, PARKEERPLAATSEN EN BEDRIJFSRUIMTE AANBIEDT!

6323aaf292647.jpg

Pieter van Osstraat 4

5212GC, 's-Hertogenbosch

78m² - 4 kamers - Rijwoning

€325.000,- k.k

Woningomschrijving

 

In de karakteristieke woonomgeving de ‘Vliert’ gelegen leuke eengezinswoning met een zonnige achtertuin op het westen met een ruime stenen berging en een achterom. De woning maakt deel uit van de zeer gewilde, karakteristieke woonwijk ‘De Vliert, gunstig nabij de Bossche binnenstad gelegen, op loopafstand van meerdere basisscholen, treinstation Oost en het fraaie Prins Hendrikpark. Parkeren in de rustige Pieter van Osstraat is gratis en er is voldoende parkeergelegenheid voor de deur en om de hoek.

Inhoud ca. 296 m3, woonopp. ca. 78 m2 (excl. zolder), perceelopp ca. 135 m2, bouwjaar 1947.

Begane grond:
Entree/hal met meterkast, praktische trapkast, toiletruimte met fonteintje, trapopgang en toegang tot de ruim opgezette woonkamer met een schuifpui naar de tuin. De dichte keuken beschikt over een eenvoudig keukenmeubel en de aansluiting voor de wasapparatuur. Ook vanuit de keuken is er toegang tot de, op het westen gelegen, achtertuin met een grote berging en een achterom.

1e Verdieping:
De overloop biedt toegang tot een drietal fijne slaapkamers, alle drie zijn voorzien van vaste kasten. De badkamer is uitgerust met een douche en een wastafel. Een raam zorgt voor daglichttoetreding en ventilatie.

Bergvliering
Bergzolder welke door middel van een vlizotrap bereikbaar is en beschikt over de standplaats van de C.V.-combiketel.

Deze gezinswoning is gedeeltelijk voorzien van dubbele beglazing en is gelegen in een rustige straat tussen de Van Rijckevorsel van Kessellaan en de Aartshertogenlaan met een gunstige ligging ten opzichte van het stadcentrum en het station.

De onderstaande voorwaarden zijn van toepassing:
1. U was zelf aanwezig tijdens de bezichtiging en doet zelf in eigen persoon een bieding (wij accepteren dus geen bieding namens andere (niet) natuurlijke personen).
2. U gaat zelf in de koopwoning wonen.
3. U mag de koopwoning de eerste 12 maanden niet verkopen aan een derde partij (boete € 50.000,-)
4. De notariskeuze is voorbehouden aan verkoper: Huijbregts Notarissen te ’s-Hertogenbosch
5. Vrijwaring door koper(s) van verkoper van gebreken (zichtbaar en onzichtbaar) van de door een voormalig bewoner aangebrachte zaken.
6. Het vestigen van bestaande en nieuw erfdienstbaarheden/bedingen/verplichtingen zoals gedogen bomen, parkeerplaats, brandgang, centraal antenne systeem, wijkverwarming, scheidingsmuren,
burenrecht en kabels en leidingen.

Notaris: notariskeuze voorbehouden aan verkoper.

 

Kenmerken

Woonoppervlakte 78m²
Aantal kamers 4

Woning op kaart

Contactformulier

 

Heeft u interesse in deze woning, wilt u de woning bezichtigen of heeft u een vraag? Vul dan onderstaand formulier in. We nemen zo spoedig mogelijk contact op.

 

Alle velden met * zijn verplicht

Dit is uw makelaar


Boumij