TE KOOP | TE HUUR

 

DIT IS DE PLEK WAAROP ZAYAZ VRIJE SECTOR HUURWONINGEN, KOOPWONINGEN, PARKEERPLAATSEN EN BEDRIJFSRUIMTE AANBIEDT!

5f920b753d7d3.jpg

Piet Slagerstraat 10

5213XN, 's-Hertogenbosch

76m² - 2 kamers - Appartement

€245.000,- k.k

Woningomschrijving

Ruim en goed onderhouden 2-kamer appartement met vrije zichtlijnen over groen, gelegen in een rustige woonwijk nabij het IJzeren Kind. Het appartement ligt op de eerste verdieping en beschikt naast een separate berging over een privé parkeerplaats in de ondergelegen parkeerkelder.

Inhoud ca. 249 m3, woonopp. ca. 76 m2, bouwjaar 2001 .

Begane grond:
Centrale entree met lift en trappenhuis, welke toegang verschaft tot de parkeerkelder met de eigen berging en privé parkeerplaats.

1e verdieping:
Aan de entree/hal met meterkast en toilet met fonteintje grenzen alle vertrekken. De ruime en lichte woonkamer met grote raampartijen bieden een mooi uitzicht over het groen aan de voorzijde van het complex. Tevens is het ruime en zonnige balkon (loggia) bereikbaar vanuit de woonkamer. De halfopen keuken is voorzien van een eenvoudig doch verzorgd keukenmeubel in wandopstelling met daarnaast een ruime berging waar de Cv-ketel en aansluiting voor wasapparatuur is gesitueerd. Vanuit de hal is de ruime slaapkamer bereikbaar alsmede een nette, volledig betegelde badkamer met een inloopdouche en wastafel. Het gehele appartement is voorzien van een laminaatvloer.

Het appartement maakt onderdeel uit van het modern, fraai vormgegeven en rustig appartementencomplex ‘Croonprins’. Het is tevens ideaal gelegen op loopafstand van diverse winkels en supermarkten, recreatieplas en wandelgebied het IJzeren Kind en op fietsafstand van de historische binnenstad.

Bewoning/gebruik:
Een koper dient deze woning zelf of door een bloed- of aanverwant in eerste graad als hoofdverblijf te laten bewonen.
In de koopovereenkomst zal derhalve de volgende passage opgenomen worden:

De koper is er mee bekend dat de verkoper op grond van het bepaalde in artikel 27 Woningwet, in combinatie met het bepaalde in artikel 24 Besluit toegelaten instellingen volkshuisvesting, de onroerende zaak enkel mag verkopen aan een natuurlijk persoon die zelf of een bloed- of aanverwant in de eerste graad daarin zijn hoofdverblijf heeft of zal hebben.

Kenmerken

Woonoppervlakte 76m²
Aantal kamers 2

Woning op kaart

Contactformulier

 

Heeft u interesse in deze woning, wilt u de woning bezichtigen of heeft u een vraag? Vul dan onderstaand formulier in. We nemen zo spoedig mogelijk contact op.

 

Alle velden met * zijn verplicht

Dit is uw makelaar


Boumij