TE KOOP | TE HUUR

 

DIT IS DE PLEK WAAROP ZAYAZ VRIJE SECTOR HUURWONINGEN, KOOPWONINGEN, PARKEERPLAATSEN EN BEDRIJFSRUIMTE AANBIEDT!

64ff9871b3f21.jpg

Jacob van Oudenhovenstraat 27

5212GD, 's-Hertogenbosch

124m² - 6 kamers - Rijwoning

€385.000,- k.k

Woningomschrijving

 

Ruime, vooroorlogse woning met liefst 5 slaapkamers, een diepe en zonnige achtertuin met achterom en vrij zicht aan de voorzijde over een speelveld en plantsoen. Gunstig gelegen in een verkeersarme straat tussen de Van Rijckevorsel van Kessellaan en de Aartshertogenlaan op slechts enkele fietsminuten afstand van de Bossche binnenstad, het Centraal Station, Station Oost en het Prins Hendrikpark. Ook winkels en uitvalswegen zijn binnen enkele minuten bereikbaar. Parkeren in deze straat is gratis en er is voldoende parkeergelegenheid voor de deur.

Inhoud ca. 444 m3, woonopp. ca. 124 m2, perceelopp ca. 113 m2, bouwjaar 1938.

Begane grond:
Entree/hal met meterkast, trapopgang en toegang tot de keuken en de ruim opgezette en lichte doorzon woonkamer. Fijn is het vrije uitzicht aan de voorzijde. In de keuken is de originele terrazzovloer nog aanwezig en een verdiepte trapkast biedt extra bergruimte. Direct aan de keuken grenst de bijkeuken, voorzien van de toiletruimte, aansluitpunt voor de wasapparatuur en een toegangsdeur naar de zonnige tuin op het oosten met een achterom naar de brandgang.

1e Verdieping:
Overloop met paneeldeuren naar een drietal slaapkamers, waarvan twee slaapkamers zijn voorzien van een inbouwkast. Tevens bevindt zich op deze verdieping een eenvoudige badkamer met douche en een wastafel. Een raam zorgt voor daglichttoetreding en natuurlijke ventilatie. Via een vaste trap naar de 2e verdieping.

2e Verdieping:
Voorzolder met de standplaats van de CV-ketel en toegang tot de volwaardige 4e en 5e slaapkamer. Beide slaapkamers zijn uitgevoerd met een dakkapel en staan in open verbinding met elkaar. Op eenvoudige wijze kunnen de kamers weer separaat gemaakt worden.

Deze sfeervolle gezinswoning biedt verrassend veel ruimte en veel mogelijkheden om er een heerlijk familiehuis van te maken. Kopers dienen echter wel rekening te houden met moderniseringskosten. De woning maakt deel uit van de zeer gewilde, karakteristieke woonwijk ‘De Vliert, gunstig nabij de Bossche binnenstad gelegen en alle benodigde voorzieningen.

De onderstaande voorwaarden zijn van toepassing:
1. U was zelf aanwezig tijdens de bezichtiging en doet zelf in eigen persoon een bieding (wij accepteren dus geen bieding namens andere (niet) natuurlijke personen).
2. U gaat zelf in de woning wonen.
3. U mag de koopwoning de eerste 12 maanden niet verkopen aan een derde partij (boete € 50.000,-).
4. De notariskeuze is voorbehouden aan verkoper: Huijbregts Notarissen te ’s-Hertogenbosch.
5. Vrijwaring door koper(s) van verkoper van gebreken (zichtbaar en onzichtbaar) van de door een voormalig bewoner aangebrachte zaken.
6. Voorbehoud toestemming verkoop door bestuur stichting Zayaz.
7. Mogelijk asbesthoudende materialen in en aan de woning.
8. U bent bekend met het vestigen van bestaande en nieuw erfdienstbaarheden/bedingen/verplichtingen zoals gedogen bomen, parkeerplaats, brandgang, centraal antenne systeem, wijkverwarming, scheidingsmuren,
burenrecht en kabels en leidingen.

 

Kenmerken

Woonoppervlakte 124m²
Aantal kamers 6

Woning op kaart

Contactformulier

 

Heeft u interesse in deze woning, wilt u de woning bezichtigen of heeft u een vraag? Vul dan onderstaand formulier in. We nemen zo spoedig mogelijk contact op.

 

Alle velden met * zijn verplicht

Dit is uw makelaar


Boumij