TE KOOP | TE HUUR

 

DIT IS DE PLEK WAAROP ZAYAZ VRIJE SECTOR HUURWONINGEN, KOOPWONINGEN, PARKEERPLAATSEN EN BEDRIJFSRUIMTE AANBIEDT!

Ampèrestraat 124

5223CT, 's-Hertogenbosch

97m² - 4 kamers - Rijwoning

€410.000,- k.k

Woningomschrijving

Ruime stadswoning met tuin, berging en een privé-parkeerplaats op het afgesloten terrein. Ideaal gelegen op loopafstand van het Centraal Station en de historische binnenstad van ’s-Hertogenbosch. De woning maakt deel uit van het in 2010 gerealiseerde nieuwbouwproject ‘Signatuur’ en ligt op een rustige, maar toch zeer centrale plek van Den Bosch.

Inhoud ca. 344 m3, woonopp. ca. 97 m2, bouwjaar 2010

Begane grond:
Vanuit de hal/entree is er toegang tot het toilet met fonteintje, garderobe, meterkast en toegang tot de trapkast, inpandige berging en toegang tot de ruime woonkamer met hoge raampartijen van vloer tot plafond, een laminaatvloer en een royaal zit- en eetgedeelte. De open keuken is voorzien van een eenvoudig keukenmeubel in L-opstelling. De privacy biedende en fraai betegelde tuin is bereikbaar via 4 openslaande deuren. De tuin biedt een aangename eigen buitenruimte in een stadse omgeving. Via de tuin is de ruime berging te bereiken, evenals het achterliggende parkeerterrein, welke slechts voor de aangrenzende bewoners toegankelijk is middels een op afstand bedienbare poort. Een fijne plek, waar buren elkaar regelmatig treffen en kinderen ook veilig kunnen spelen.

1e verdieping:
Overloop met aansluitend 3 fijne slaapkamers welke allemaal beschikken over een Frans balkon en voorzien zijn van een laminaatvloer. De badkamer is voorzien van een douche, wastafel, een 2e toilet en de aansluiting van de wasmachine. In de hal bevindt zich de standplaats van de CV-ketel in de bergkast.

Dit lichte woonhuis beschikt over een stadstuin en een privé parkeerplaats en is ideaal gelegen aan een fraai aangelegd speelplein op loopafstand van het Centraal Station, de Bossche binnenstad en tevens nabij winkelcentrum de Helftheuvelpassage en de uitvalsweg A59.

De onderstaande voorwaarden zijn van toepassing:
1. U was zelf aanwezig tijdens de bezichtiging en doet zelf in eigen persoon een bieding (wij accepteren dus geen bieding namens andere (niet) natuurlijke personen).
2. U gaat zelf in de woning wonen.
3. U mag de koopwoning de eerste 12 maanden niet verkopen aan een derde partij (boete € 50.000,-)
4. De notariskeuze is voorbehouden aan verkoper: Huijbregts Notarissen te ’s-Hertogenbosch
5. Vrijwaring door koper(s) van verkoper van gebreken (zichtbaar en onzichtbaar) van de door een voormalig bewoner aangebrachte zaken.
6. Voorbehoud toestemming verkoop door bestuur stichting Zayaz.
7. Mogelijk asbesthoudende materialen in en aan de woning.
8. U bent bekend met het vestigen van bestaande en nieuw erfdienstbaarheden/bedingen/verplichtingen zoals gedogen bomen, parkeerplaats, brandgang, centraal antenne systeem, wijkverwarming, scheidingsmuren,
burenrecht en kabels en leidingen.

Notaris: notariskeuze voorbehouden aan verkoper.

Kenmerken

Woonoppervlakte 97m²
Aantal kamers 4

Woning op kaart

Contactformulier

 

Heeft u interesse in deze woning, wilt u de woning bezichtigen of heeft u een vraag? Vul dan onderstaand formulier in. We nemen zo spoedig mogelijk contact op.

 

Alle velden met * zijn verplicht

Dit is uw makelaar


Boumij